WAT WE DOEN?

IMPLEMENTATIE EN OPTIMALISATIE VAN AFAS SOFTWARE

AFAS ERP
IMPLEMENTATIE

CAPS is gespecialiseerd in de implementatie van AFAS software. Eén oplossing voor de hele organisatie. Om het maximale uit de software te halen, is het van belang om deze vanaf het begin optimaal in te richten. Samen met de AFAS-template, uw inzet en de hulp van een onze AFAS expert krijgt de implementatie een vliegende start.

AFAS HRM IMPLEMENTATIE

Administratie zoals verlof, verzuim en de salarisverwerking kosten je nu nog veel tijd. Met de HRM software van AFAS krijg je weer grip op je HR-processen. Automatiseer tijdrovende administratie, betrek je team beter en gebruik onze slimme dashboards voor meer grip en inzicht. Het gevolg? Je hebt weer tijd voor wat écht belangrijk is.

AFAS
OPTIMALISATIE

Werkt u al enige tijd met AFAS en heeft u het gevoel het pakket nog niet optimaal te beheersen? Is uw administratie nog niet (volledig) ingericht en wilt u er zeker van zijn dat dit goed en vakkundig gebeurt? Wij beoordelen uw AFAS omgeving naar de huidige mogelijkheden, functionaliteiten. Ook koppelingen nemen wij mee met deze toetsing.

APPLICATIE
BEHEER

Veel organisaties zijn in hun beheer van hun AFAS omgeving reactief ingericht, wanneer iets niet (goed) werkt of presteert is er actie. Hierbij kunnen de kosten voor het primaire proces van uw organisatie enorm oplopen. Juist preventief support en beheer kan dit voorkomen en ervoor zorgen dat uw ERP mee blijft groeien met uw organisatie!

één oplossing
voor de hele
organisatie

CAPS is gespecialiseerd in de implementatie van AFAS software. Onze gecertificeerde AFAS experts adviseren en ondersteunen u van A-Z bij de inrichting uw nieuwe of bestaande softwarepakket.

Met één softwarepakket automatiseert en optimaliseert u alle administratieve processen in uw organisatie. Of het nu gaat om de financiële administratie, salarisadministratie of projectadministratie: alle gegevens liggen vast in één gezamenlijke database.

Bij CAPS kunt u rekenen op een goede samenwerking. Wij denken met u mee over de inrichting van uw software en zijn pro-actief in het delen van onze kennis en ervaring op dit gebied. Hoe efficienter de implementatie, hoe meer tijdsbesparing u daarmee wint. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

ALLES IN ÉÉN PAKKET


HELEMAAL NAAR WENS INGERICHT


Wij inventariseren uw bedrijfsprocessen en stemmen met u af welke inrichting van de software het
beste past bij uw organisatie. Zo maakt u optimaal gebruik van AFAS, zowel InSite als OutSite.